• Odważni Wygrywają
  • AWzR
  • Koncerty Charytatywne
  • Psychoonkologia
  • Rehabilitacja
  • Arteterapia
  • Rodo

Dolnośląskie Centrum Psychoonkologii i Rehabilitacji

  • Harmonogram
  • Aktualności
  • Fundacja
    • O nas
    • Statut
    • Zarząd
    • Sprawozdania
  • Nasze działania
  • Projekty
  • Zespół
  • Przyjaciele
  • Czytelnia
  • Kontakt

Marcowy wykład z diety połączony z pokazem gotowania.

W czasie spotkania powstała pasta z białej fasoli, twarożek ze słonecznika, kartoflanka, placki z soczewicy, pitna czekolada, koktajl mleczna pietruszka, koktajl czekoladowy burak z chili, 3 różne koktajle z czerwonej kapusty, uczyliśmy się jak zrobić„mleka” roślinne które można zmiksować i wykorzystać do m.in. koktajli.
Było smacznie, gwarnie, miło.

f4b

Dziękuję Małgosi za dokumentację zdjęciową.

fba f8 f7b f7a f6d f6c f6b f6a f6 f5a f5 f4z f4c2 f4e f4d f4c f4b f4a f4 f3f f3c f3b f3a f3 f2 f

Przepisy ze spotkania znajdują się na stronie www.dcpir.pl w zakładce czytelnia.

Copyright © 2021